top of page

koninginehof

over het

Het Restaurant

Waar de kids koning zijn!

Het Koninginnehof is gelegen in het midden van het Maria Hendrikapark te Oostende. Dit park is 56 ha groot, heeft mooie wandelpaden en 3 vijvers. Onze zaak is gelegen op het eiland van de grootste vijver.

De zaak beschikt over 2 zalen; 1 grote zaal voor 165 personen met een ‘self service’ restaurant en een feestzaal voor 65 personen. Iedereen is welkom voor een vlotte lunch, een verdiend tussendoortje maar ook voor allerhande feesten en bijeenkomsten; jubileums, groepsuitstappen, familiefeesten, verenigingsmaaltijden enz. Ons team staat garant voor een vlotte en fijne maaltijd. 

Bij mooi weer kan u zalig genieten van een drankje, snacks, pasta, vlaamse gerechtjes, ijsjes, pannekoeken…op ons reuzeterras voor 400 personen.

Het Koninginnehof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. Er is ook een ruime gratis parking voor onze klanten.

Self-service

Wat houdt dat juist in?

Een woordje uitleg bij het bestellen van een maaltijd:

Doe uw bestelling aan het self service en vervolgens geven wij u een nummer mee om op uw tafel te zetten.

De bestekken en dranken mag u onmiddellijk meenemen aan het self service. Nadat u betaald hebt brengen wij de maaltijd aan tafel.

Onze keuken is doorlopend open van 11u45 tot 17u30. Tijdens de maanden nov, dec, jan en febr sluit de keuken om 17u00. In juli en augustus is de keuken bij mooi weer doorlopend open van 11u45 tot 19u00.

bottom of page